Vi leverer alt innen reklame

Designoppsett

Hvis deres bedrift har en grafisk profil, så vil vi følge den steg for steg. 100 % skreddersydd. Savner dere en grafisk profil? Ingen grunn til bekymring - vårt designteam vil komme med et flott og moderne forslag som passer til bedriften deres.

Bildekor

Har du behov for bildekor eller reklame til firmabilen? Dekorerte firmabiler er en rullende reklameplass 24/7. En dekorert firmabil gir et profesjonelt inntrykk og er en effektiv måte å markedsføre firmaet på. Vi hjelper deg selvfølgelig med design- og layoutløsninger om ønskelig.

Helfoliering

Ravn Profil helfolierer alle kjøretøy i den fargen kunden måtte ønske. Med helfoliering mener vi at du kan få bilen din i akkurat den fargen du måtte ønske.

Roll-up

En roll-up er perfekt både til utstilling og dersom du skal på messe / arrangement. La oss hjelpe deg med roll-up! Vi har til enhver tid et visst lager på dette og kan levere på kort varsel.

Klistremerker

Vi leverer klistremerker og etiketter av høy kvalitet. Enten de skal brukes innendørs, utendørs, på land eller vann, fikser vi det. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Bannere

Har du behov for banner til messer og andre arrangementer? Bannere er effektive å bruke som skilt når du vil at budskapet skal være godt synlig. Passer utmerket både inne og ute.

Plakater

Plakater er fortsatt en av de mest vanlige og mest effektfulle metodene for å informere om f.eks. kommende konserter, utstillinger, forestillinger eller arrangementer. Ta kontakt så produserer vi en plakat med flott design som får frem deres budskap.

Kontakt oss

Ta kontakt for en hyggelig prat eller send oss en forespørsel

Klikk her →

Besøk oss

Du finner oss i Raglamyrvegen 20. Haugesund

Se kart →

Ansatte

Ta kontakt med en av våre ansatte. Vi er klare for å hjelpe

Se mer →

Ola Nordmann

Hei dette var bra

Ravn

Daglig leder

4.0
2019-10-07T10:38:30+01:00

Ravn

Daglig leder

Hei dette var bra

Kari Nordmann

Supert!

Ravn

Designer

5.0
2019-10-07T10:43:42+01:00

Ravn

Designer

Supert!
4.5
2